BACK TO BUSINESS

I söndags kan jag villigt erkänna att det flög förbi lite ”ångest” när jag skulle lägga mig. Ni vet när man inte riktigt kan somna. Är sommaren redan slut? Ska allt gå på rutin igen? Nej, nej, nej… det blir precis vad man gör det till.

Insåg även när jag satt med mitt kaffe på morgonen att jag mådde väldigt bra av att dra på mig den där kjolen och linnet. Klä upp mig lite. Även att bege sig iväg till ett jobb med grymma kollegor och en kärlek till det jag gör.Sen behöver man inte jobba dygnet runt. Att vara ledig har ju även detta många fördelar… 😉 Det gäller bara att hitta en bra balans och omringa sig med rätt saker och personer. Kram T

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.