INGEFÄRSSHOT | med chili

När vi ändå är inne på nyttighetstänk likt mitt förra inlägg och nej, detta ska inte bli någon ”håll dig i form” blogg. 😉 Jag vill endast dela med mig av saker jag själv uppskattar. 🙂

I alla fall, mina kära kollegor tipsade mig häromdagen om att de varje morgon började dagen med en ingefärsshot med chili. Dels för att bygga upp immunförsvaret och dels för att det blev en sån kick på morgonen. Chilin gör ju även att förbränningen förbättras. Man kan hoppa över chilin om man vill, men jag måste säga att den styrka shoten ger en går inte av för hackor. J-klar!!!

Det bästa är att man tillreder en laddning som som kan stå i kylskåpet upp till en månad om man vill. Du behöver inte stå där och riva, pressa och koka varje morgon (för det hinner man annars ju! 😉 ) utan du kan bara stiga upp och ta dig en ”hutt”.

Jag började min kur denna veckan och första morgonen stod ena sonen bredvid mig i köket och tittade häpet samtidigt som han frågade vad det var jag hällde i snapsglaset så här tidigt på morgonen? 😉 Nu iväg till jobb! Ha en fantastisk fredag! Kram T

Foto: Fotolia

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara