KÖK | Mörkgröna väggar

Jag har funderat på det ett tag, att måla om köket i en mörk nyans. Har tröttnat på vitt, vitt och vitt på alla väggar. Med tanke på att det ligger vita golv i hela huset och det finns mycket ljusinsläpp så blir rummet ljust i alla fall. Sen gillar jag den ombonade känsla en mörk färg ger.

I måndags körde jag inom Colorama (där dom märkligt nog känner igen mig..haha) ,visste precis vad jag ville ha men ville dubbelkolla ett par nyanser först. Gick ut därifrån med en helmatt grön (och en grå!) färg i mina händer. Den gröna till köket.

Målade två gånger, röjde, fixade och var färdig kring midnatt. Med en överstrykningstid på två timmar hann jag med det på en kväll. Drack mitt kaffe med denna vyn igår morse. Helt okej om jag får säga det själv! 🙂

Kram T

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara