PICS | Me, myself and I

Det är jag och Miriam Bryant… men jag var först, eller? Skämt åsido, hittade dessa gamla bilder från när jag var med i ett reportage i HD 2012 och klädde hela Kullagatan i Helsingborg och HD´s framsida med just dessa bilder. Jenny som intervjuade mig hade en idé att jag skulle ”fixa och slabba” med en massa färg då jag ofta förändrar mitt hem genom att måla väggar, golv och möbler. Vi hade grymt kul!

Umami Svart på vitt hos Therese Romell Från 143 kvadrat till 340. För inredningsbloggaren och fotografen Therese Romell var det inte självklart att flytta till den nästan 90 år gamla överläkarbostaden i Maria Park.

Umami Svart på vitt hos Therese Romell Från 143 kvadrat till 340. För inredningsbloggaren och fotografen Therese Romell var det inte självklart att flytta till den nästan 90 år gamla överläkarbostaden i Maria Park.

Umami Svart på vitt hos Therese Romell Från 143 kvadrat till 340. För inredningsbloggaren och fotografen Therese Romell var det inte självklart att flytta till den nästan 90 år gamla överläkarbostaden i Maria Park.

…och den sista bilden klädde framsidan av deras bilaga Umami. Så stolt över den! Tycker fortfarande att den kännetecknar mig på alla sätt! 😉 Fotograf var Sonny Thoresen för HD. Nu torsdag… Bring it on! /T

Umami Svart på vitt hos Therese Romell Från 143 kvadrat till 340. För inredningsbloggaren och fotografen Therese Romell var det inte självklart att flytta till den nästan 90 år gamla överläkarbostaden i Maria Park.

#thereseromell #theresebrunoromell #fotograf #photographer

Spara

Spara

Spara