• WORK | Vad gör jag egentligen?

  Blogga är makalöst roligt och jag önskar så att jag tog mig mer tid att göra det. När min blogg var som störst skrev jag nästan varje dag. Det är ju så kul att inspirera längst vägen i det yrke och intresse jag har. Jag har ju sååå mycket att visa och berätta.

  Därför tänkte jag göra en kort sammanfattning från några av de saker jag gjort senaste månaderna för att ni ska få en liten inblick i allt som händer…

  Let´s go!

  _____________________________________________________________

  Packa rekvisita. Inför en av våra fotograferingar med Zweed furniture. Vi fyllde våra bilar till bredden med stylingprodukter till tre olika miljöer.

  ______________________________________________________________

  Fotografering för Love Warriors i Jennys (@bohemdeluxe) loge där vi var iklädda termobrallor, vinterjacka, mössa, vantar… you name it. Minusgrader deluxe och det finns inget som är så kallt som att hålla en kamera i kyla.

  Grabbarna är så vana vid att hänga med på mina olika upptåg och jobb. Men för det mesta trivs dom som fisken i vattnet… Roliga locations! Jennys katt som vägrade släppa G ur sikte. La sig helt utsräckt för att han inte skulle kunna resa på sig. 😉

  Många olika sällskap under vägens gång…

  Bilderna blev väldigt bra och högt uppskattade.  Fantastiskt kul!

  ______________________________________________________________

  Dags för reportagefotografering i Stockholm. Aldrig mer propellerplan för min del, provat det för många gånger nu och föredrar SAS framför BRA alla dagar i veckan.

  Cool lägenhet i en gammal läderfabrik.

  Ni kan nog tänka er hur mycket vi inspireras varje dag på jobb.

  ______________________________________________________________

  Ny photoshoot för Zweed furniture. Framför kameran är det snyggt, men bakom… hujeda mig som det kan se ut! Resultatet av vårt färdiga arbete såg ni i tidigare blogginlägg.

  ______________________________________________________________

  Många kvällar och nätter blir det planering av olika slag. Kaffe och choklad är bra och likaså en massa ”trötthetsfniss”…

  ______________________________________________________________

  Produktfotografering i december till Pipol´s Bazaars vårkatalog. Här agerade jag både fotograf och modell. Detta med bästa kollegan Jenny (@bohemdeluxe) samt duktiga makeuptjejen Johanna och bästa frisören Studio Norr, Janeth.

  Fler bilder från detta kommer i ett senare inlägg…

  ______________________________________________________________

  Mellan olika fotograferingar har jag även inredningsuppdrag. Senast på agendan är till en familj som bygger ett nytt hus som ska stå klart i vinter. Detta ska inredas, med hjälp av mig.

  ______________________________________________________________

  Sen har vi min fantastiska arbetsplats Magnussons Mäkleri | Design | Interiör på Pålsjö slott, här hänger jag dagtid i veckorna. Vi öppnade, som ni kanske vet, en inredningsbutik för ett år sen som kombineras med mäkleriet. Likt fantastiska Alvhem i Göteborg.

  Jag fotograferar fina bostäder för mäkleriet, marknadsför företaget och inredningsbutiken. Inredningsbutik i samband med mäkleriet – på ett slott liksom!

  Lite produktbilder jag precis tagit tagit uppe på vår vind… Den miljön är magisk!

  ______________________________________________________________

  Nu natti efter att ha jobbat med nästkommande inredningsuppdrag. Igårkväll besökte jag en helt fantastisk våning på över 200 kvm, en av de finaste jag sett under mina 13 år på Magnussons. Ytterligare ett inredningsuppdrag med hög inspirationsfaktor… Godnattkram T

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.