BARCELONA | Utbildning och fotografera bröllop

25 september, 2018 0 av Therese Bruno Romell

För ett par veckor sedan åkte jag till Barcelona på utbildning och för att fota ett bröllop tillsammans med Anna @smallpigart. Intensiva och lärorika dagar. Bröllopsbilderna är i redigeringsfasen och ska levereras till brudparet om ett par veckor.

Att flyga själv (nä, där var ju ett antal andra passagerare på planet) var för mig första gången, låter kanske tramsigt, men jag har alltid haft sällskap med mig när jag rest tidigare.  Så lite skrämmande var det då jag trots allt har en mindre flygrädsla och blir så grymt åksjuk på plan.

Att sen träffa en helt främmande person som man inte visste så mycket om var även det spännande (och skrämmande). Vi åt, sov och jobbade tillsammans i tre dagar.  Tur att Anna (aka Doris, fisken i hitta Nemo = glömsk) var superhärlig.