BEDROOMPICS

2 augusti, 2017 2 av Therese Bruno Romell

Sovrum har alltid varit ett av de viktigaste rummen för mig vart jag än har bott. Jag älskar luftiga och lite större sovrum, om det går.

Valet av den mörkgrå färgen på väggarna har jag inte ångrat en sekund. Känns väldigt ombonat och lugnt. Är även oerhört glad över att slippa strukturtapeten vi hade i förra huset och få dessa släta, fina väggar överallt.Jag omringar mig gärna med saker som betyder något för mig. Stenen fick jag av sonen – Det är en kärlekssten mamma, för att jag älskar dig!

Paljettväskan från Pipol´s Bazaar är en present. Grått nagellack från Gina Tricot. Boxar från en vän som tidigare ägde en inredningsbutik. Kastanjen kommer också från en av sönerna (det sägs väl att dessa  bringar tur?). Sängkläder från GANT. Saker som mässingshandtaget på nattduksbordet och andra detaljer ger värme till den annars svart och vita inredningen. Klädställningen med alla mina favoritklänningar i matchande färgskala (såklart! 😉 ).

Sen har vi ju det viktigaste i hela rummet. Den bästa investeringen – en Carpe Diem säng. Har haft den i två år nu och aldrig någonsin, överdriver verkligen inte, har jag sovit så gott! Tänk Feng shui, sov med stöd i ryggen mot en vägg, fri sikt över rummets fönster och dörrar (och gärna inte i ett drag mellan fönster och dörr). Det är detta man kallar för kraftposition. Då sover man som tryggast.

En härlig dag väntar efter sovmorgon och pannkaksfrukost. Semester!

Love T

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara