FREDAG

5 oktober, 2018 0 av Therese Bruno Romell

Bild från instastory (aningens suddig) med dagens outfit. Lite frusen men vägrar sluta med sneakers. Lång dunjacka lär bli höstens favorit.

En intensiv vecka når sitt slut. Jobb till sent på kvällarna. Deadlines levererade. Det gäller att strukturera och göra upp en plan för att hinna. Mitt i dessa sena kvällar påbörjade jag ju även min nya morgonrutin. Trött som ett ösregn men ändå taggad. Morgonyoga, kaffe och nyhetsmorgon.

Igår beställde jag mat från nätet (mathem) för att jag inte skulle hinna handla inför helgens middagar mellan jobben. Så smidigt. Anlände ikväll när jag var på träning med en av gossarna. Det gäller att hitta vägar som kan underlätta en hektisk vardag.E anländer från London och en vecka med en massa musikproducerande på sitt högkvarter (studion) har gjort hans vecka. Misstänker att han kommer vara aningens tröttare än mig. Härligt att få hem honom då saknade är stor när man är ifrån varandra.

En fredagskväll med mina tre hjärtan, grillning är planerad, sitter i skrivande stund och väntar på passande väder… erbjuder gossarna chips som förrätt. Fredag liksom!