GUNS N´ROSES | Tisdag

Med en mild (?) chock över vad man kan göra med sitt utseende (Axl Rose… my gaaaad!) men samtidigt en lättnad över att sångrösten och musiken är densamma hade vi en magisk dag och kväll i tisdags. Guns N´Roses i Köpenhamn med 36 000 i publiken. Underbart!

Stannade till i Lomma på vägen ner för att äta lite Tapas från Lagmarks och dricka lite bubbel i solen. Vilket väder vi fick.

Vill ni höra lite live?

KLICKA HÄR

OCH HÄR

OCH HÄR 🙂

En bilresa hem på natten, med två nya medresenärer som guidade in oss på kungliga slottet helt plötsligt. 🙂 Landade i säng halv fyra. Haha… Något trött på onsdagen vilket resulterade i en halv semesterdag och sovmorgon till elva. Sååå skönt! 😉

Recensioner från Expressen: ”Trots att Guns N’ Roses år 2017 inte är mer edgy än att de blivit en stapelvara i H&M:s t-shirtsortiment lyckas de vrida tillbaka klockan till en era då de var så äventyrligt något kunde bli. Märkligast kanske är att det är i de fetaste klassikerna som de verkar tagga till som mest. ”Welcome to the jungle” låter livsfarlig – på ett bra sätt. ”You could be mine” är ljuvligt elak. ”Civil war” är powerperfektion. Publikresponsen får nästan ”November rain” att fatta eld. ”Paradise city” är… himmelskt hård hårdrock.

Till de välkända titlarnas försvar ska sägas att även om de är antika har de inte spelats sönder under turné efter turné.

Guns N’ Roses låter genuint spelglada. Axl Rose – som hinner med tio (!) klädbyten innan kvällen är slut – pendlar mellan att se mordiskt folkilsk och barnsligt lycklig ut. Rösten är i ett strålande skick. Agressiv och intensiv.”

 

Spara