HUND OCH MOTION

10 oktober, 2018 0 av Therese Bruno Romell

Att skaffa hund är ett av de bästa besluten jag gjort i mitt liv, det absolut bästa var att skaffa mina två barn. Att dessa två barn sedan avgudar sin hund, ja det är en härlig kärlek att se.

Dock finns det dagar då jag funderar på att sälja henne billigt på blocket (när fjärrkontrollerna blir uppätna, skorna försvinner eller mattan blir ovanligt fransig), men två bruna stora ögon räddar henne snabbt.

Motion får man också. Det är en pigg donna. Dagar som idag är självklart lite lättare än dagar då regnet öser ner eller stora träd blåser runt i skogen.  Det som gör det lite extra roligt (nu är tekniknörden Tessan igång) är min lilla klocka som håller koll på allt man kan tänka sig behöva (eller inte behöva egentligen!).  Jag ser hur långt vi går, min puls, hastighet… you name it. Den säger till mig om jag gått kortare eller längre än mitt snitt för veckan, vilket jag gillar, det triggar mig. Den fungerar precis som vilken träningsklocka som helst egentligen.  Dock lite snyggare i mina ögon. Viktigt!Nu måste jag visst sluta säger klockan, ska släppa allt och andas. Bara det. Tänk så bra! Haha…eller?

Ha en fortsatt fin onsdag! Kram på er

Ps. Mina morgonrutiner med yogan håller i sig. Men herreguuuuud vad trött jag är…