PHOTOSHOOT, SLITNA JEANS OCH HIGH HEELS

En lång men fantastisk dag har nått sitt slut. Här sitter jag och laddar över bilder i datorn samtidigt som jag fotar brallor och skor på mig själv… Precis hemkommen från Örebro och en givande photoshoot. 100 mil i bilen sätter sina spår, men det var väl värt det.

När jag ändå sitter här och väntar på bilderna tänkte jag fota dagens outfit. Kläder är man ju svag för, i alla fall jag. Just detta är en stående favorit, en ”perfect everyday fit” – slitna jeans (mBym), oversized vit skjorta (RIKA) och high heels (DecadentCopenhagen). Så enkelt, snyggt och läckert att man dör en smula! /T

IMG_8644

#decadentcopenhagen #rika #mbym #studiostilista #thereseromell #fotograf #photographer #interiorstylist #photoshoot #work #interiormagazine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.