TANKAR | Semestern 2017

9 augusti, 2017 2 av Therese Bruno Romell

Andra och sista semesterveckan.

Sovmorgon! Visst är det bara så skönt… Varje dag har vi lufsat upp tillsammans utan en enda väckarklocka som ringt.

Jag vågar nog säga att detta är första semestern där jag verkligen kände ett lugn innan jag ens hade börjat. Tror inte det har hänt tidigare? Alltid känt mig stressad över vad som komma skall, agerat projektledare, varit alla till lags och haft osunda förväntningarna. Det är upp till mig och ingen annan om hur jag styr och lever mitt liv. Galet att man ska behöva påminna sig själv om denna, egentligen självklara, sak.

Sommaren 2017 har redan satt sina spår. Jag är väldigt glad över detta. Att ha disciplin på sig själv innebär en frihet från tvivel och hjärnspöken. Man måste komma ihåg vad man verkligen vill och vad som är värt att lägga energi på.Lediga dagar spenderas med barnen. Bara vara, skratta och skapa fina minnen ihop som man egentligen mer eller mindre gör varje dag fast man inte förstår det. Barnen börjar bli stora (7 och snart 11) och jag känner att vi kommer varandra närmre för varje dag som går. En oerhört cool känsla och det slår allt annat runt omkring. Min roll som mamma innebär så mycket mer än att självklart älska och uppfostra. Barn kommer inte ihåg vad du försöker lära dem eller vad du ger dom i materiella ting, de kommer ihåg vem du är. Barn ser, dom lär och kopierar från oss vuxna. Därför är det så viktigt att vara en närvarande förälder och en bra förebild.

Onsdag och vi ska iväg och klippa oss hos bästa frisören –  Studio Norr! Kram T

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara